"Ne pravite me glupom": Pogledajte zašto je zvijezda serije "CSI: Miami" došla u Rovinj

Foto:Igor Soban/PIXSELL/Instagram

U ROVINJU se održava 7. HTI Konferencija o zdravstvenom turizmu koja je okupila preko 300 stručnjaka, promotora i vlasnika na području zdravstvenog turizma, a među njima se našla i svjetski poznata glumica Eva La Rue.

Američki model i glumica poznata po ulozi liječnice Marie Santos u seriji "Sva moja djeca" i detektivke Natalie u seriji "CSI:Miami" došla je u Rovinj kako bi sudjelovala na konferenciji. Tako je sinoć imala priliku biti na večeri koju su za VIP sudionike pripremili chefovi pet vrhunskih svjetskih restorana i dobitnici Michellinovih zvjezdica.

Promotorica je vodećeg američkog putopisnog bloga "Dot Luxury", a svoje iskustvo s luksuznim putovanjima podijelila je u sklopu panela "Developing a Sense of Place".

Po završetku snimanja serije "CSI:Miami" prije tri godine, Eve je posjetila osam zemalja i o svojim doživljajima počela pisati na vlastitoj web stranici.

"Zapravo sam ovisnica o putovanjima. Ne vjerujem turističkim agencijama, bojim se da će propustiti nešto što me zanima. "Usluga" mi je najvažnija kod luksuznih hotela", izjavila je osvrnuvši se na važnost odnosa prema gostima u turističkim objektima.

Iako voli luksuz, ne voli da je varaju: "Ne pravite me glupom, ne možete mi naplatiti običan koktel 26 eura", dodala je.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.