Totalno su se promijenili: Nema šanse da prepoznate ove slavne klince iz filmova

Foto: Youtube/ Instagram/ Twitter

OVE SMO klince svi voljeli gledati u filmskim klasicima, ali možete li ih prepoznati kao odrasle?

Pogledajte kako danas izgledaju omiljene dječje zvijezde i čime se danas bave.  

Louise i Lisa Burns, Isijavanje

Nakon pojavljivanja u "Isijavanju" blizanke su pokušavale dobiti uloge u dječjim filmovima, ali su ih odbijali upravo zbog toga što su bile povezivane s hororom. Danas imaju 47 godina i žive u Londonu. Lisa je odvjetnica, a Louise znanstvenica.

Thomas Brodie-Sangster, Zapravo ljubav

Uloga u filmu "Zapravo ljubav" otvorila mu je vrata u svijet glume, a najzapaženije su mu uloge u "Phineas i Ferb", "Igri prijestolja" i "The Maze Runneru".

Haley Joel Osment, Šesto čulo

Glumio je usamljenog dječaka koji može razgovarati s mrtvima u filmu "Šesto čulo", a kasnije je ostvario uloge u filmovima "Knjiga o džungli 2" i "Entourage". 2011. je diplomirao umjetnost na sveučilištu u New Yorku.

Mara Wilson, Matilda

Nekoliko godina nakon filma povukla se iz glume i usredotočila na spisateljsku karijeru. Debitirala je s dramom "Sheeple" 2013. Prošle je godine objavila memoare, a nedavno se pojavila u serijama "Broad City" i "Bojack Horseman"

Macaulay Culkin, Sam u kući

Nakon što je postao najpoznatija dječja zvijezda na svijetu, pojavio se u filmovima "My Girl" i "The Nutcracker", da bi se 1994. povukao iz glume. Od 2002. do 2010. bio je u vezi s Milom Kunis.

Joseph Mazzello, Jurski park

Poslije uloge dinosaurima opsjednutog dječaka u "Jurskom parku", glumio je u "The Social Network" i "The Pacific", a redateljski je debi imao s kratkim filmom "Pitanje života i smrti" iz 2007.

Taylor Momsen, Kako je Grinch ukrao Božić

Sa šest je godina glumila djevojčicu punu božićnog duha, a kasnije se pojavila u "Tračerici" kao Jenny Humphrey. Danas je pjevačica u rock bendu "Pretty Reckless".

Daveigh Chase, Krug

Kad nam se pojavljivala u noćnim morama imala je samo 12. Kasnije je nastavila glumačku karijeru filmom "Little Red Wagon" i HBO-ovoj seriji "Big Love". Također se pojavila u serijama "Začarani", "Hitna služba" i "Zaboravljeni slučaj".

Daryl Sabara, Spy Kids

Nakon "Spy Kids" glumio je "Wizards of Waverly Place" i "Green Inferno", a danas se uglavnom bavi posuđivanjem glasa. U vezi je s Meghan Trainor.

Jonathan Lipnicki, Jerry Maguire

Sve nas je osvojio ulogama u "Jerry Maguire" i "Stuart Mali", a danas mu je 26 godina i trenira borilačke vještine.

Henry Thomas, E.T.

Nakon "E.T."-a glumio je u mnogim filmovima i serijama, uključujući "Dear John" i "Big Sur".

Jeff Cohen, The Goonies

Od glume je odustao nakon puberteta. Studirao je pravo, a danas je partner u odvjetničkoj tvrtki "Cohen Gardner LLC". 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.