"Pet razloga zašto bi Hrvatska trebala biti vaša sljedeća europska avantura"

Foto: Instagram/YouTube

PORTAL Femina iz Indije nahvalio je Hrvatsku kao turističku destinaciju i naveo je kao sljedeće odredište koje bi svi trebali posjetiti.

Nazvali su Hrvatskom jednom od najsunčanijih europskih mjesta i top destinacijom za obožavatelje otoka, plaža i jedinstvene kulture. Spomenuli su i kako je popularna serija "Igra prijestolja" snimana u Dubrovniku te naveli razloge zbog kojih bi trebali posjetiti našu zemlju.

1. Spektakularne plaže i bistro plavo more

"Hrvatska je obala predivna i ima mnogobrojne plaže. Ovaj "Mediteranski raj" ima nevjerojatne nacionalne parkove uključujući zadivljujuća Plitvička jezera gdje možete uhvatiti fenomenalne fotke i zaplivati u bistrim jezerima. Hrvatska je poznata i po svojim otocima kojih ima više od 1000."

2. Povijesni štih

"Hrvatska će zasigurno pobuditi u vama uzbuđenje, znatiželju i avanturu. Povijesne ruševine i građevine nalaze se po cijeloj zemlji, a osim poznatog Dubrovnika, morate posjetiti i Nacionalni park Brijuni gdje se nalaze ruševine iz Rimskog i Bizantskog Carstva."

3. Dubrovnik

"Dubrovnik se nalazi na UNESCO-ovom popisu Svjetske baštine s razlogom. Ovaj grad pobudit će u vama začuđenost dok budete hodali unutar starih gradskih zidina. Osim šetnje gradom, ukusne morske hrane i shoppinga, turisti mogu uživati i u obilasku okolnih otoka."

4. Egzotični Hvar

"Otok Hvar šarmantan je otok nedaleko Dubrovnika. Ima fenomenalan noćni život i zadivljujuću prirodu za one malo mirnijeg duha. Ljepotu plaža nećemo ni spominjati."

5. Nevjerojatni glazbeni festivali

"Impresivni nastupi i još impresivnije lokacije čine Hrvatsku jednom od najboljih destinacija za uživanje u glazbenim festivalima."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.