Partijanerica na Ultri zagrlila svećenika i pozirala s njim

Foto: Borna Filic/PIXSELL

I OVE godine, kao i prijašnjih, na Ultri su se mogli sresti i svećenici koji su mladim partijanerima dijelili vodu te pokoji duhovni savjet.

Partijanerima su svećenici na Ultri bili itekako zanimljivi pa su se neki odlučili i fotografirati s njima. Tako je jedna mlada partijanerica na trećoj večeri festivala u Splitu zamolila prijateljicu da je fotografira s jednim od svećenika, kojeg je zagrlila i nabacila širok osmijeh na lice dok su pozirali zajedno.

Kao i prethodne dvije godine na Poljudu, katolička mladež volontirala je i partijanerima dijelila vodu. Pretprošle godine svećenici su posjetiteljima Ultre dijelili vodu pod sloganom "never thirst", dok je lani uz svaku čašu vode bila priložena i kršćanska poruka: "Dragocjen si u mojim očima." Ista poruka bila je zalijepljena na čašama i ove godine, a osim toga, zalijepili su i jednu sličnu: "Slavan si u mojim očima."

Osim vode, svećenici i kršćanski volonteri u svom kutku partijanerima su nudili i bilo kakvu drugu pomoć koja bi im eventualno mogla zatrebati u ova tri dana, koliko festival traje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.