Ovo je stanje na kladionicama nakon pročitanih nominacija za Oscara

Foto: EPA

NAKON što su jučer pročitane nominacije za ovogodišnju dodjelu Oscara, odlučili smo provjeriti kakvo je trenutno stanje na kladionicama.

U kategoriji najboljeg filma, kladioničari najviše šanse za osvajanje kipića daju filmu Everything Everywhere All at Once, a odmah za njim i filmu The Banshees of Inisherin. Na trećem mjestu kladionice nalazi se film The Fabelmans, dok top 5 zaokružuju Top Gun: Maverick i TAR.

Oscar za najboljeg glavnog glumca, ako se pita kladioničare, trebao bi otići u ruke Brendana Frasera za ulogu u filmu The Whale. Osim njega, favorit za osvajanje kafića je i Austin Butler koji je mnoge oduševio ulogom Elvisa.

Najboljom glumicom po mišljenju kladioničara trebala bi biti proglašena Cate Blanchett za ulogu u filmu TAR. Konkurencija joj je Michelle Yeoh za ulogu u Everything Everywhere All At Once, kojoj kladioničari daju tek nešto niže šanse za osvajanje od Cate.

U kategoriji najboljeg redatelja, kladionica osvajanje Oscara predviđa Danijelu Kwanu i Danijelu Scheinertu za film Everywhere Everything All at Once.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.