Ove srijede ne propustite "Mad Man" plesno natjecanje u Mansionu

RNB CONFUSION ove vam srijede, 22. lipnja, donosi "Mad man" klupsko plesno natjecanje za muškarce. "Mad Man" je kreiran isključivo za muške plesače u kategoriji hip hop/street dance 1 na 1, a o pobjedniku će odlučivati tri vrsna plesna suca uz malu pomoć publike. Ovo je prvo plesno natjecanje na kojem će se plesači moći okušati u novom i jedinstvenom načinu nadmetanja - plesanju na beat bubnja. Naime, svi sudionici natjecat će se uz glazbu koju vrti DJ, a dvojica finalista pokazati će svoje plesno umijeće na hip hop pjesme koje će izvoditi bubnjar, dok će se glazba čuti samo u podlozi.

Plesno natjecanje "Mad Man" osnovano je kao "bratsko" natjecanje popularnog "Chick fighta" koji se održava već šestu godinu zaredom. Cilj natjecanja je predstaviti hrvatske plesače kao pojedince, odnosno van njihovih matičnih plesnih grupa te im omogućiti da se predstave publici kao samostalni izvođači.

Osvojite ulaznice!

Najbržima poklanjamo pet puta po dvije ulaznice. Sve što trebate napraviti jest što prije poslati mail naslovljen s "Mansion - Mad Man, 22. lipnja" na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.