Osvojite ulaznice za "oproštaljku" Ramireza

GRUPA Ramirez dogovorno se, ostajući pritom u korektnim odnosima, nakon 11 zajedničkih godina, nedavno odlučila na prestanak zajedničkog diskografskog rada, a "oproštaljka" na koju su svi pozvani održat će se u subotu, 26. studenog, u Tvornici Kulture. Na pozornici će im se pridružiti i gosti, dragi prijatelji Stipe B. Mađor iz Hladnog Piva te Ivan Dečak i Robert Kelemen iz Vatre.

"Zamislili smo koncert kao veliku oproštaljku za prijatelje, suradnike i fanove benda, a prosvirat ćemo presjek cijele karijere, s ipak malim naglaskom na zadnji album, obzirom je najfriškiji i rado nam se svira", poručili su dečki iz Ramireza.

Zadnju postavu benda čine Aljoša Šerić, pjevač i tekstopisac, bubnjar Goran Leka, gitarist Saša Jungić te posljednji pridruženi član, basist Tomislav Šušak. Postavu benda činili su i Ozren Ratković, koji je s bendom bio na prva tri albuma te Mario Radan.

"Stvorili smo krasnih uspomena, prijatelja, poznanika, upoznali tisuće čudaka i luđaka, pljuvali su po nama i doslovno i u prenesenom značenju, hvalili nas, pjevali s nama, zviždali nam, ljubili nas, a otkrili smo i nekoliko vrhunskih buregdžinica širom Hrvatske!", navode dečki iz benda.

Ulaznice za koncert u prodaji su u sustavu Eventima, a cijena im je 40 kuna u pretprodaji, a 50 kuna na dan koncerta.

Osvojite ulaznice!

Najbržima poklanjamo tri puta po dvije ulaznice. Sve što trebate napraviti jest što prije poslati mail naslovljen sa "Ramirez, 26. studenog" na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.