Osvojite ulaznice za koncert Chemical Brothersa u Novalji!

BRITANSKI elektronski duo, The Chemical Brothers, koji su nedavno izdali svoj sedmi studijski album Further, nastupit će 22. kolovoza u Novalji na otoku Pagu, hrvatskoj ekskluzivnoj party destinaciji, kao dio Moon and Rocks Festivala 2010.

Moon and Rocks Festival je brend koji će pod svojim imenom ove godine ugostiti jedan od najjačih elektronskih sastava i brojne svjetske DJ-e. Ovogodišnji nezaboravni ljetni show će se održati 22. kolovoza na stadionu u Novalji. Nakon jedne uistinu pretrpane koncertne turneje, The Chemical Brothersi na Pag dolaze nastupiti u špici ljetne sezone.

Ulaznice od 235 do 5.300 kuna

Stajanje u parteru obožavatelji će platiti 300 kuna, a sjedeća mjesta na tribinama 265 kuna. "Golden Circle" ulaznice stoje 340 kuna, stajanje u VIP klubu 530 kuna, paket pet ulaznica za stajaći stol u VIP klubu bit će 2.650 kuna, a najskuplji paket deset sjedećih ulaznica u VIP Lounge klubu iznosit će 5.300 kuna. Ulaznice možete nabaviti na prodajnim mjestima Eventima. Stadion u Novalji ima kapacitet od 20.000 mjesta, a organizatori su u prodaju najprije pustili 13.000 ulaznica, a kasnije će, ovisno o potražnji, odlučiti o daljnjoj prodaji.

Osvoji ulaznice!

Index će svakog tjedna do održavanja koncerta najbržima dijeliti dva puta po dvije ulaznice za koncert The Chemical Brothersa u Novalji. Sve što trebate napraviti je što prije poslati mail naslovljen sa "The Chemical Brothers - Novalja" na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.