Osvojite Alcatel One Touch 990: Pristupačan Android Smartphone na hrvatskom tržištu



ALCATEL One Touch proširio je svoju ponudu mobilnih telefona na hrvatskom tržištu, lansiranjem One Touch 990 - svestranog smartphone mobilnog uređaja s Android 2.2 operativnim sustavom, 3.5" touch-screen ekranom i kamerom od pet megapixela. Budite u toku, pratite vijesti, organizirajte se, dijelite, zovite... sve je to moguće s One Touch 990, mobitelom koji čini iskustvo korištenja smartphonea dostupnim svima! One Touch 990 dostupan je u Tele2 prodavaonicama i kod Tele2 partnera u nekoliko različitih pre i post paid tarifa. U redovnoj ponudi za korisnike bonova, One Touch 990 košta 895 kuna, dok je za Tele2 pretplatnike dostupan već za 295 kuna!

One Touch 990 elegantnog je i dinamičnog dizajna, a kromirani rubovi i mekani osjećaj prilikom korištenja, dio su pomno obrađenog finiša. Kako bi odgovarao svim ukusima, mobitel je dostupan u dvije boje - plavkasto crna i pikantno crvena. One Touch 990 kombinira različite tehnologije uključujući: 3.5" kapacitivni touch screen; 5-MP kamera s flešom i autofokusom; prednja kamera za video pozive; ugrađena A-GPS aplikacija, koja identificira bilo koju destinaciju putem jednostavnog glasovnog zahtjeva.

Sve ove funkcije čine One Touch 990 pametnim i zabavnim smartphone uređajem na kojega se korisnici lako naviknu i uskoro ne mogu bez njega. S više od 20 aplikacija koje su unaprijed instalirane, vrlo je lako pronaći upravo ono što je potrebno, u pravo vrijeme. Uz One Touch 990, pretraživanje interneta putem Googlea i instantno dijeljenje putem Facebooka i Twittera vrlo je jednostavno. Uz Layar geolokacijsku aplikaciju proširene stvarnosti korisnicima nikada neće promaknuti mondeni dućani i restorani. Ljubitelji glazbe mogu pristupiti najdražim playlistama putem Deezera i Spotifya te prepoznati najnovije hitove uz Shazam. Naposljetku, za osvježenje tijekom dana u trenucima pauze, ovaj smartphone se pretvara u prijenosnu igraču konzolu. UNO je samo jedna od zabavnih igara, unaprijed instaliranih na One Touch 990.

Relansiranjem branda na Mobile World Congress manifestaciji u Barceloni ranije ove godine, Alcatel One Touch strateški je predstavio osvježeni identitet i osnaženu platformu dizajna svojih proizvoda. Alcatel One Touch na hrvatskom će tržištu pružiti portfolio s cjelovitom ponudom svojih uređaja koja uključuje široki raspon mobitela. Od razigranih proizvoda s niskim cijenama do najnovijih smartphone uređaja s vrhunskom tehnologijom, Alcatel One Touch mobiteli namijenjeni su "pametnim kupcima" kojima je pri kupovini prioritet odnos uloženog i dobivenog. One Touch 990 dostupan je u Tele2 ponudi i korisnicima nudi izvrsnu tehnologiju za iznimno "pametnu cijenu". Mobis Electronic ekskluzivni je distributer Alcatel One Touch proizvoda na hrvatskom tržištu.


Osvojite Alcatel One Touch 990!

Troje čitatelja Indexa koji najbrže točno odgovore na kviz pitanje osvajaju Alcatel One Touch 990. Sve što trebate napraviti jest što prije poslati mail naslovljen s "Alcatel One Touch 990", svojim podacima i točnim odgovorom na index.nagrada@gmail.com. U mailu ne zaboravite navesti svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Kviz pitanje:

Alcatel One Touch osvježeni identitet i osnaženu platformu dizajna svojih proizvoda predstavio je ranije ove godine:
A) Na Mobile World Congressu u Londonu
B) Na Mobile World Congressu u Parizu
C) Na Mobile World Congressu u Barceloni

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.