"Osim pranja nogu, farmerice moraju gazdi češljati ljubavni tepih"

KAO I svaki ponedjeljak tako je i danas imenovan novi gazda Farme. Čast da "gazduje" farmom pripala je Vajti, a na tu dužnost postavila ga je Marija Štrajh koja je ispala u petak. "NEKA Vajta plaća usluge farmericama koje, osim pranja nogu i hlađenja jajca, mogu dati. To su: češljanje ljubavnog tepiha, uređivanje noktiju na rukama i nogama i tako dalje", napisala je Marija Štrajh u pismu. "Sretno svima zajedno, vaš anđeo čuvar", pisalo je na kraju.

Farmerice će u kupaćim kostimima ići s gazdom na trampu

Vidno veseli Seid Memić Vajta je s oduševljenjem prihvatio ulogu gazde te je odmah postavio nekoliko zahtjeva. Dok su Mario i Petra kroz šalu rekli kako s gazdom na trampu moraju ići farmerice u kupaćim kostimima, Vajta se složio s njihovom idejom i smislio još jedan zadatak koji će zasigurno oduševiti farmere. Iako ga većina nije shvatila ozbiljno, Vajta je uveo popodnevni odmor nakon ručka.

Jurica Pađen i Boris Jelinić još se privikavaju na farmu i njezine stanare pa im je humor Marija Mlinarića i dalje nepoznanica kao i takvo ubijanje dosade u trenutno najpoznatijoj seljačkoj kući u zemlji. Sve je krenulo s ispijanjem popodnevne kave koja je poticala Marijevu probavu, ali i podrigivanje. Ovaj nije mogao odoljeti pa je nabacio pokoji štos na tu temu. Jurica i Boris su umirali od smijeha, a Mlinarić je uživao u pažnji zbog svojeg performansa.

"Al ću srat ko grlica", bio je odgovor Marija Mlinarića na previše šećera u kavi kojeg mu je stavila Petra Maroja. Razgovor se nastavio u smjeru konja pored kojih je Mario jednom prilikom prošao i primijetio kako smrde. "Danas čistim štalu i prolazim konju pored guze i frajer digne rep. Kakav brutalan smrdež", nastavio je Mlinarić.

L.V.
Foto: Nova TV

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.