Opak i buntovan: Don Kaćunko obrijao glavu u znak protesta zbog pobjede Kukuriku koalicije

NAJPOZNATIJI bloger među svećenicima, don Anđelko Kaćunko, odlučio se na radikalan potez zbog toga što je Kukuriku koalicija preuzela vlast. Naime, svećenik je obrijao glavu. Svoje novo, opako izdanje pokazao je na svom blogu i uputio sarkastičnu čestitku Zoranu Milanoviću i njegovim koalicijskim partnerima.

"Upravo kako sam nekoliko puta najavio - a dobro sam slutio odnosno imao sam predosjećaj da neće biti dobro - svojim novim ‘lookom’ i tek s nekoliko rečenica upućujem čestitku mandataru prve službene Eucro-Vlade u povijesti Hrvatske", napisao je don Anđelko.

U njihovom cilju da Hrvatska uđe u Europsku Uniju, Don Blog vidi poveznicu s onim kada je 1918. Hrvatska pripojena Kraljevini Srbiji. Pokazao je i da prati "Sumrak" budući da se popularnim filmovima iz te sage koristio kako bi dočarao situaciju u svijetu. "Nakon što su Svetozar Pribičević i dr. Ante Pavelić povijesnoga 9. prosinca 2011. u Bruxellesu potpisali 'dokument o bezuvjetnom ujedinjenju' Hrvatske i EU, sva su hrvatska nacionalna stremljenja od stoljeća sedmog ostvarena i Hrvati mogu mirno nastaviti svoj duboki povijesni san. Novom hrvatskom mandataru-avataru iz europskog Praskozorja, s golemim škarama (u rukama pobočnjakâ Linića i Čačića), želim potpun uspjeh u 21 nEUspjehu globalnog Sumraka! Neka vam živi jedina i vječna hrvatsko-europska unija! Neka vam živi njezino veličanstvo regent Aleksandar van Rompuy Tusk Buzek Barroso Milanović!", objasnio je Anđelko na svom blogu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.