Omiljenog australskog znanstvenika zbunilo neobično pitanje o oralnom seksu

Foto: Instagram/news.com.au

JEDAN od omiljenih australskih znanstvenika i popularizatora znanosti dr. Karl izgradio je karijeru odgovarajući na opskurna pitanja, no povremeno i on dobije pitanje koje ga zbuni.

Dr. Karl Kruszelnicki u Australiji je poznat jer se već godinama redovito pojavljuje na nacionalnoj radiopostaji Triple J, gdje radoznalim slušateljima odgovara na pitanja o znanosti, a autor je i više knjiga.

Dr. Karl dosad je odgovorio na tisuće teških pitanja, no jedno od njih posebno mu je ostalo u sjećanju. "Jednom prilikom nazvala me žena i pitala zašto tijekom oralnog seksa s mužem privremeno postane gluha kad on gurne penis preduboko u grlo", prisjetio se Karl škakljivog pitanja za državni radio.

Kruszelnicki je zatim priznao postojanje tog fenomena. "Pitao sam prijateljice jesu li iskusile to sa svojim partnerima i ispostavilo se da se to dogodilo i njima", rekao je za news.com.au te izložio svoju teoriju.

Eustahijeva cijev proteže se od bubnjića do stražnjeg dijela grla. Tijekom felacije moguće je da strani objekt zatvori cijev, što ometa prolaz zraka kroz uho.

"Ono što ja sugeriram je da penis koji se gura u stražnji dio grla udara u Eustahijevu cijev i zatvara je. Zbog zraka koji se komprimira na unutrašnjoj strani bubnjića, ne kreće se tako lagano kad se zvučni valove zabiju u njega i zbog toga privremeno oglušite", rekao je.

 

"To je moja teorija", kaže Karl te dodaje da je siguran u nju iako nije moguće napraviti eksperiment. "Imali bismo puno zabave pri odboru za etiku", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.