Ognjen Vukojević viđen nakon dužeg izbivanja, s Vatrenima partijao u kafiću

Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

BIVŠI hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević viđen je sinoć kako s Vatrenima odlazi nakon dočeka na Trgu u zagrebački kafić na afterparty.

Nogometaši su slavlje nastavili u kafiću Johann Franck, a među njima je bio i Vukojević, koji je funkciju izbornika mlade hrvatske U-20 reprezentacije preuzeo u svibnju 2019.

Otkako se 2020. godine našao u središtu skandala nakon što je zbog prijetnji bivšoj supruzi Andreji prijavljen policiji, Vukojević se povukao iz javnog života te ga se nema prilike često vidjeti.

Problemi s bivšom suprugom

Ognjen i Andrea u braku su bili četiri godine, a nevolje su započele kada je Vukojević prijavljen za obiteljsko nasilje. Bivša misica prijavila ga je policiji i optužila da je tijekom obiteljske svađe pijan prijetio njoj, njezinoj majci i sestri. Odbila je svjedočiti, nakon čega je prijava odbačena.

Vukojević se nakon svega tada bio oglasio pisanom izjavom.

"Mogu potvrditi kako sam zbog određenih nesuglasica sa suprugom obavio razgovor u Državnom odvjetništvu. Pušten sam uz obvezu da, dok se ove nesuglasice u potpunosti ne riješe, ne živimo u istom kućanstvu. Vjerujem kako ćemo ovu situaciju uskoro riješiti u krugu obitelji, a do tada vas molim za razumijevanje u potrebi da naše obiteljske stvari zadržimo u svoja četiri zida", rekao je nakon privođenja.

Ipak, situaciju nisu uspjeli razriješiti te je ljubavi došao kraj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.