Oduševljeni Johnny Depp: Angelina Jolie je pravi slatkiš, predivna žena



JOHNNY DEPP pun je riječi hvale za svoju kolegicu Angelinu Jolie, s kojom ovih dana počinje snimati film. "Nikad nisam imao prilike upoznati Angelinu, no sad kad jesam, mislim da je pravi slatkiš, kao živa lutkica. Predivna je žena, ozbiljna u onome što radi i puna je ljubavi za svog supruga i djecu. Oduševljen sam njome", izjavio je zgodni Johnny.

Tako je Johnny s medijima podijelio razmišljanje vezano uz svoju kolegicu s kojom u Parizu snima film "The Tourist". Što će na njegovo oduševljenje reći Vanessa Paradis, a što Brad Pitt, ne zna se. Cijelu situaciju dodatno začinjavaju nedavni medijski napisi prema kojima se Angie bezobrazno upucava zgodnom Deppu.

Inače, Angelina je ovih dana po prvi put nakon nekoliko godina izašla u javnost sa svojim ocem Jonom. Tako je cijeloj javnosti pokazala da je sve nevolje koje je imala s ocem ostavila iza sebe. Jolie je s ocem prestala pričati prije devet godina, kad je Voight izjavio da je zabrinut za njezino psihičko stanje. Sad su se stvari, izgleda, vratile na normalu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.