Od restorana brze prehrane do Hollywooda: Ninja će glumiti u filmu

Foto: Getty Images/Gulliver Image

NAJPOPULARNIJI gamer današnjice Tyler "Ninja" Blevins će se uz nekoliko drugih streamera pojaviti u komediji "Free Guy", koja izlazi 2020., a u kojoj glavne uloge igraju Ryan Reynolds i Jodie Comer uz Taika Waititija te Channinga Tatuma.

Ne tako davno Tyler "Ninja" Blevins radio je u restoranu brze prehrane i pohađao fakultet, a sada je stigao sve do Hollywooda. Gamera koji je na Twitchu streamao za nekoliko stotina gledatelja među slavne je lansirao megapopularni Fortnite. 

Dolaskom battle royale igre Epic Gamesa Ninja je eksplodirao, vodio je doček nove godine na Times Squareu u New Yorku, gostovao u nekima od najpopularnijih američkih televizijskih emisija, poput one Ellen DeGeneres, igrao sa slavnima te nedavno za nepoznat milijunski iznos prešao s Twitcha na Mixer, platformu u vlasništvu Microsofta. Do prvih milijun pretplatnika na novoj platformi došao je u svega nekoliko dana. 

Stigao je Ninja i u Hollywood. Uz Jaksepticeyea, Pokimanea i LazarBeama pojavit će se u komediji "Free Guy", koja stiže sljedeće godine, a za koju je poster nedavno otkriven na Comic Conu u New Yorku. U filmu Ryan Reynolds glumi prosječnog lika koji shvati da život nije ono što je očekivao, nego je NPC (lik kojim upravlja računalo) u videoigri.

Jodie Comer, zvijezda serije "Ubijanje Eve", glumi Molotov Girl, dok će zlikovca koji upravlja videoigrom utjeloviti Taika Waititi. Redatelj filma je Kanađanin Shawn Levy, koji je režirao i "Noć u muzeju".
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.