Očajni Bernie Ecclestone: Ne vidim razlog zašto se ne bismo ponovno vjenčali

IAKO je brak Slavice i Bernija Eccelstonea okončan razvodom, vlasnik Formule 1 je izjavio kako vjeruje da će se pomiriti sa bivšom suprugom, a možda i ponovno vjenčati. "Istina je da sam razgovarao s njom prije deset dana i istina je da nismo baš puno razgovarali. Ali tko zna? Možda se predomisli pa budemo ponovno zajedno", izjavio je Bernie za Daily Mail.

"Svatko tko poznaje Slavicu zna da ona ima svoju ludu stranu, ali to je razlog zašto je volim"

"Zapravo, ne vidim razlog zašto se ne bismo pomirili i ponovno se vjenčali? Ako to mogu i ostali, zašto to ne bismo mogli mi", rekao je Bernie Ecclestone koji je za sudsko saslušanje saznao netom prije nego što je počelo. ""Mislim da se ne bih trebao naći na saslušanju jer me moj odvjetnik nije obavijestio o situaciji, ali s druge strane, ne želim ga izbjeći. Poprilično sam zbunjen".


"Svatko tko zna Slavicu zna da ona ima svoju ludu stranu, ali to je razlog zašto je volim. Mislio sam da ću biti s njom do 90. godine koliko je imao moj otac kada je umro", otkrio je Bernie. Slavica kojoj se smiješi možda i milijardu kuna želju za razvodom, koji je okončan u 58 sekundi, dobila je zbog tjeskobe i stresa, ali i zbog Bernijevog nerazumnog ponašanja.

A.M.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.