Očajna Nicollette Sheridan kupuje u ekskluzivnim buticima noseći pidžamu

BIVŠA "očajna kućanica" Nicollette Sheridan obavlja božićnu kupovinu u vrlo neobičnom izdanju, pidžami.

Plavokosa glumica se možda tek digla iz kreveta, a vjerojatnije je da svojim osebujnim stilom želi privući medijsku pažnju koje joj manjka od kad je napustila Wisteria Lane. Viđena je u zapadnom Hollywoodu s mnoštvom vrećicama u rukama kako ulazi u butike Ralph Laurenta i Chanela, a na sebi ima šarenu pidžamu preko koje je obukla debeli kaput. Na nogama nosi čizme.

Nicollette koja je nedavno proslavila 46. rođendan, nema novih projekata od kad je njen lik ubijen u petoj sezoni popularne serije. No, iako bivše kolegice ne plaču za njom, njen je bivši dečko, slavni pjevač Michael Bolton, ne može preboljeti.

Pjevač koji je hodao s Nicolette u dva navrata, tijekom 90-ih i od 2004. godine, kaže kako je prekidom veze izgubio najbolju prijateljicu i sumnja da će ikad naći nekoga poput nje. Par se trebao vjenčati, ali su zaruke raskinute zbog, kako kaže Bolton, "mnogo poslovnih obaveza". U svakom slučaju, Nicollette trenutno ima mnogo vremena na raspolaganju, ali ostaje pitanje zašto se ne stigne presvući kad izađe iz kreveta?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.