Obožavatelji su to tražili: Dvojnica predsjedničkog kandidata snimit će pornić

Foto: Facebook/YouTube

NAKON što je postala internetska senzacija zbog nevjerojatne sličnosti s republikanskim predsjedničkim kandidatom Tedom Cruzom, Searcy Hayes dobila je – i prihvatila – jedinstvenu poslovnu priliku.

Pornografska stranica XHamster ponudila joj je 10 tisuća dolara za šestominutni pornić, što je 21-godišnja Searcy i prihvatila. Iako možda ne izgleda kao tipična djevojka koje se mogu vidjeti na toj i sličnim stranicama, oni ju žele jer je preko noći postala iznimno popularna i "zato što je mnogi njihovi posjetitelji žele vidjeti u akciji".

Snimku seksa snimit će sa svojim zaručnikom zbog kojega se zapravo i prvi puta pojavila na televiziji. Naime, svi su je uočili u showu Mauryja Povicha gdje je željela dokazati da ga nije varala, a nakon toga joj se život promijenio.

"Pristala sam jer ću tako pomoći svojoj obitelji. Želim sinu kupiti što god želi", objasnila je Searcy. Iako sama još uvijek ne vidi sličnost između Cruza i sebe, a nije nikad ni čula za njega, rado će iskoristiti svoju novonastalu popularnost.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.