Novi spot Maje Vučić "Bit će ti žao" ugledao svjetlo dana

MAJA VUČIĆ snimila je spot za svoju novu pjesmu "Bit će ti žao". Režirao ga je Radislav Jovanov - Gonzo, a Maja nam je nedavno otkrila da je u spotu bila trash manekenka. Haljinu koju nosi osmisli su dečki iz Envy Rooma. Produkciju njezine nove pjesme, ali i cijelog novog albuma, potpisuje Tony Cetinski, a tekst je potpisala Maja Grgić.

Vučić nam je nedavno otkrila kako je snimanje spota bilo mukotrpno i teško, no njime je zadovoljna jer je radila s odličnom ekipom s kojom surađuje već godinama. Tijekom snimanja spota mnogi su insinuirali kako je spot asocijacija na njezin privatni život, no Maja nam je to negirala. Otkrila je kako njezin spot nije poruka bivšem partneru Igoru Hajdarhodžiću, s kojim je dobila i kćer.

"To je samo video spot, a ja sam dobra glumica u vlastitom spotu", otkrila je Maja. Radnja spota ide obrnutim smjerom, pa je Maja od uređene mladenke postala mlada koja baca sve oko sebe, a u jednom trenutku kiša pljušti po njoj. No, s obzirom na njezino slomljeno srce, svejedno joj je što se događa. Ne sumnjamo da će ovaj spot osvojiti simpatije mnogih, što zbog odlično obavljenog posla, što zbog odličnog glasa zgodne Maje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.