Novi problemi: Kći Michaela Jacksona zabrinuta za sudbinu mlađeg brata Blanketa

Foto: Guliver Image/Getty Images

KĆI Michaela Jacksona Paris javno je izrazila zabrinutost zbog svog mlađeg brata Blanketa, pravim imenom Michaela, nakon što je otkriveno da tinejdžer živi sasvim sam na ogromnom imanju njihovog pokojnog oca.

Kako piše TMZ, 19-godišnjakinja se brine što će biti s njenim četiri godine mlađim bratom nakon što su imanje napustili rođak Tito Joe i baka Katherine, koji su zakonski skrbnici o dječaku otkako je 2009. godine ostao bez oca. Katherine se trenutno s najstarijom kćeri Rebbie nalazi na rehabilitaciju u Los Angelesu, nakon što je dva mjeseca provela na liječenju u Londonu. Tito Joe i njegova supruga Frances navodno ipak brinu o dječaku, no Paris se brine kako će odvojenost od bliskih članova obitelji utjecati na njenog brata. Navodno je problem u Rebbie, koja ima velik utjecaj na Katherine. Zbog nje se navodno baka od siječnja nije čula sa svojim unucima.

Ipak, Blanket je zasad odličan učenik u privatnoj školi koju pohađa, a učitelji ga opisuju kao jako društvenog dječaka koji ima samo petice u imeniku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.