Nova TV nakon kritika gledatelja maknula seriju Bogu iza nogu iz prime timea

Foto: Press

OVOG tjedna najavljena je druga sezona serije Dar Mar na Novoj TV. Nova sezona s emitiranjem kreće već od ponedjeljka, 4. listopada, u terminu u kojem se dosad emitirala serija Bogu iza nogu.

Emitiranje serije Bogu iza nogu prebacuje se na dvije epizode subotom navečer. Ta je serija najavljivana kao humoristična serija Dražena Žarkovića koja će gledatelje nasmijati do suza. S emitiranjem je krenula 12. rujna, od ponedjeljka do petka u prime timeu. 

Nakon emitiranja prve epizode Nova TV izvijestila je kako je ona postigla odlične rezultate gledanosti, odnosno doseg od gotovo milijun ljudi te da je bila jedan od najgledanijih sadržaja proteklog vikenda.

No, unatoč rezultatima kakve navodi Nova TV, serija je nakon svega tri tjedna maknuta iz tog termina i umjesto nje stiže Dar Mar. Na IMDB-u također serija Bogu iza nogu ne stoji dobro - ima ocjenu 1.8/10.

Gledatelji nakon prve epizode nisu imali dobre reakcije na seriju. Na Facebook stranici Nove TV bili su deseci komentara nezadovoljnih gledatelja kojima se serija, najblaže rečeno, uopće nije svidjela.

"Serija vam je kao i gljiva ludara koja je jestiva jednom, tako će biti i sa serijom, tko je gledao jednom više neće", "Najbolje su reklame", "Serija mi se nije svidjela i neću dalje gledati", "Ovo je negledljivo", "Žali Bože vremena", samo su neki od komentara.

Inače, Nova TV je kao opis serije navela: "Serija prati niz živopisnih likova iz imaginarnog mjesta Gornji dol te njihove avanture koje će gledatelje nasmijavati do suza. Gornji dol mjestašce je koje se nalazi na prekrasnim brežuljcima, daleko od civilizacije, a njegovi stanovnici za svojim zgodama i nezgodama pokretači su brojnih urnebesnih zapleta."

Gledate li seriju Bogu iza nogu i kakva vam se čini? Recite nam u anketi.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.