Nova domaća glumačka zvijezda: "Od jučer moju mamu zovu neki random ljudi..."

Foto: Luka Šangulin/Index

SUDEĆI po najavama, ove nedjelje starta jesenska programska shema na domaćim privatnim televizijama. Nova TV će posljednjeg dana ovog tjedna u eter pustiti prvu epizodu svog glavnog aduta, dramske serije "Drugo ime ljubavi", koju opisuju kao dosad najsloženiju seriju koju su snimali.

Naravno tu je nezaobilazni ljubavni trokut između tajanstvene Dolores (Elizabeta Brodić), dobrodušnog Saše kojeg prati stigma krivca za obiteljsku tragediju (Momčilo Otašević) i problematičnog (Igora). Lola i Igor imaju sina kojeg je njena majka prodala prije deset godina, a kako bi ga pronašla, Lola čak mijenja identitet.

Osim troje navedenih, u seriji glume i Ecija Ojdanić, Katarina Baban, Linda Begonja, Vlasta Ramljak, Barbara Rocco, Jagoda Kumrić, Mislav Čavajda, Dado Ćosić, Stjepan Perić, Slavko Juraga te mnogi drugi.

Elizabeti Brodić ovo je prva uloga u ovakvom formatu, a kako kaže na kasting je došla zbog druge uloge pa se prilično iznenadila kad je dobila glavnu ulogu.

"Ne znam jesam li spremna na slavu. Baš me danas mama danas zvala, kaže da joj se javljaju neki random ljudi od jučer navečer i čestitaju", kaže nam.

Njeni kolege Slavko i Momčilo imaju puno više iskustva pa su joj udijelili nekoliko savjeta.

"Uglavnom da održavam sebe, da ne puknem, da si biram prioritete, da idem polako iz dana u dan, jer se drugačije ne može", savjetovali su joj.

Momčilo Otašević u ponedjeljak je vidio prve kadrove serije i zadovoljan je. S obzirom na to da je u prošloj seriji sličnog formata bio negativac, zanimalo nas je napadaju li ga tada na ulici.

"To ima uvijek, i kad si pozitivac i kad si negativac. Uleta, komentara, slikanja i priče. Simpatično je kad si negativac pa te bakica u trgovini derne kišobranom i točno ti kaže zašto si dobio udarac. Jednako mi je drago igrati jedno i drugo, čini mi se malo izazovnije jer bude daleko od tebe privatno", kaže.

Slavko Sobin priznaje da je negativac, ali...

"Moj lik Igor Šarić je na papiru definitivno negativac i radi... Je l' se može reći na Indexu sranja? Konstantno radi sranja, ali je dosta opravdano. Kao dijete je prošao grozne stvari i žrtva sistema. Zajeban je", rekao nam je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.