Nives Celzijus: Nikad se nisam počupala sa suparnicom!

DANAS poslijepodne Nives Celzijus je predstavila prošireno izdanje "Gole istine"; prošireno s nekoliko bombastičnih poglavlja od kojih je jedno jučer "procurilo" u javnost i zainteresirane obavijestilo da je Dino Drpić - možda - svestranu suprugu varao sa srpskom pevaljkom. Međutim, da bi saznali što se točno dogodilo moramo pričekati nastavak prvijenca, koji je već odavno u pripremi i koje će svjetlo dana ugledati za manje od pola godine.

Detalji i dalje zabranjeni za javnost

"Ne smijem vam reći kako će se nova knjiga zvati ni što će sadržavati, to je velika tajna koja će se otkriti tek kad izađe nova knjiga", obavijestila nas je Nives. Obavijestila nas je i da trenutno ima pune ruke posla promovirajući svoj lik i djelo po Hrvatskoj, ali i šire. "Iduća godina bit će moja godina. Već za par dana izdajem nastavak 'Gole istine', a pred ljeto sasvim novu knjigu koja će biti još bolja od prethodne i bit će izdana u mnogim europskim zemljama. Završavam pregovore za vlastiti show u Njemačkoj i zajednički projekt s Bildom, snimanje albuma na hrvatskom i engleskom jeziku privodim kraju", pohvalila se Nives.

A pohvalila nam se, referirajući se na Dinino varanje, da u takvim trenucima pokušava ostati što pribranija. "Znate kakve su žene kad su zaljubljene, zatvaraju oči pred istinom i ne žele vidjeti da ih voljeni muškarac vara, i ja sam takva. Jel' me Dino varao ili nije, otkrit ću kasnije, ali kad sam prevarena, jako sam mirna, nikad se nisam počupala sa suparnicom", otkriva.

"Dino mi nedostaje, ali, snalazimo se"



Nives nam je otkrila i kako se u posljednje vrijeme sa suprugom rijetko viđa zbog poslovnih obaveza kojima je natovarena, ali to im ne smeta, kaže. "Pod zadnje puno putujem i nikad nisam kod kuće, Dino mi jako nedostaje. Ali, navikli smo, pa se snalazimo na razne načine", kaže Nives.

Prošireno izdanje "Gole istine" ujedno je i prvo izdanje u provokativnoj biblioteci "Celebrities" koju na hrvatskoj i ex-yu sceni zajedno pokreću Znanje i Premier Media. Osim novinara i urednika Denisa Kuljiša, za novu "Golu istinu" zanimljiv predgovor je napisao i Nivesin prijatelj, popularni svećenik don Anđelko Kaćunko, koji danas ipak nije nazočio otkrivanju nove istine, jer je bio zauzet obavezama u Gospiću.

"Simona Gotovac mi nije konkurencija"

Ipak, Kaćunko stiže u subotu u Zagreb, gdje će zajedno s Nives još jednom promovirati "Istinu", nadamo se, pompoznije i medijski zanimljivije nego danas. Umjesto njih, Nives su danas došli podržati nezaobilazni Marko Grubnić i jednako tako nezaobilazna Simona, koju, kaže nam Nives, ne smatra konkurencijom, jer "nisu istog žanra". Ipak: "Dobra je konkurencija, imati konkurenciju uvijek je zdravo", zaključuje Nives.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.