Nije progovorila: Miss Hrvatske u svom videu predstavljanja samo maše

Screenshot: Youtube

DIREKCIJA Miss Hrvatske službeno je predstavila spot kojim će se aktualna misica Ivana Mudnić Dujmina predstaviti u Kini na ovogodišnjem natjecanju Miss World koji će se održati 9. prosinca na otoku Sanya.

"Vodila sam se idejom bajkovite ljepote i sportskog duha po kojima je Hrvatska već poznata u svijetu. Talent i MALE priče koje postaju globalne su najveći potencijal koji ova zemlja ima i zato smo sve rekli brojem 10 i imenom Modrić na dresu koji vidimo na kraju spota", izjavila je scenaristica razglednice Ines Mrenica.

Najljepša žena Hrvatske spot je snimala na tri lokacije, u Dubrovniku, Čakovcu i Kninu. Za styling su bili zaduženi dizajneri BiteMyStyle by Zoran Aragović, Džemila Dilberović i Ivica Skoko, koji je ove godine radio i dizajnersku haljinu te nacionalnu haljinu koja je digla mnogo prašine u javnosti.

"Zaista mi je bilo divno snimati spot, radili smo ga nekoliko dana na različitim lokacijama to je za mene neko potpuno novo iskustvo. Uživala sam u svakom trenutku jer sam ponosna što ću moći svoju zemlju predstaviti u svijetu", izjavila je Ivana.

Dok se druge misice najčešće u svojim spotovima same predstave barem jednom rečenicom, Ivana je u ovom taj posao odlučila prepustiti spikerici. Ona s druge strane samo maše ljudima, skriva se iza šećerne vate i grli djecu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.