Nicole Richie transformirala se iz vrckave plavuše u ozbiljnu brinetu

NICOLE RICHIE nekad je dane provodila u druženju s Paris Hilton te su dvije nekad najbolje prijateljice uživale kao plavokosi djevojčurci. Dani partijanja sa Paris daleko su iza Nicole. Danas je ona majka dvoje djece, koje je dobila u braku s rockerom Joelom Maddenom.

Od vrckave plavuše do ozbiljne brinete

U skladu s ozbiljnijim životnim stilom kojeg vodi posljednje vrijeme, Nicole je uskladila i boju svoje kose. Naime, nedavno je reality show zvijezda postala decentna brineta. Tako je novu boju kose nedavno prošetala u Los Angelesu, kad je sa suprugom Joelom Maddenom otišla u  blagdanski shoping. Ritchie često dobiva komplimente za svoj lijep izgled.

Uspješan obiteljski, ali i poslovni život

Osim što je njezina nova boja kose naišla na pozitivne kritike, oduševila je obožavatelje svojom savršenom linijom. To ne bi bilo ništa čudno da Nicole nije prije tek tri mjeseca na svijet donijela svoje drugo dijete, sina Sparrowa. Osim obiteljskim životom, lijepa Nicole je u posljednje vrijeme okupirana karijerom. Počela je raditi na novoj seriji u kojoj će zaigrati glavnu ulogu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.