Nicole Richie sama dizajnirala svoj zaručnički prsten

PROSIDBA za Nicole Richie očito nije bila iznenađenje, jer je sama dizajnirala svoj zaručnički prsten. Podsjetimo, 28-godišnja Nicole je prije nekoliko dana gostujući u showu Davida Lettermana obznanila kako se konačno zaručila za svog 30-godišnjeg dečka, rockera Joela Maddena, s kojim ima dvoje djece.

Nicole, koja je i sama pokrenula uspješnu liniju nakita, svoj zaručnički prsten je dizajnirala u suradnji s renomiranom kreatoricom nakita Neil Lane. "Dizajnirale smo ga zajedno. Nicole je divna i bilo je krasno raditi s njom na tome. Željela je lijep, poseban prsten i željela je biti uključena u njegovo dizajniranje", rekla je Lane, koja je dosad, između ostalog, dizajnirala nakit za Gwyneth Paltrow, Madonnu, Nicole Kidman i Charlize Theron. Lane je dodala i da je Joel Nicole želio pokloniti "prsten iz njenih snova".

Richie i Madden vezu su započeli u prosincu 2006. godine, a u međuvremenu su dobili dvogodišnju kći Harlow i petomjesečnog sina Sparrowa. Nakon što se prestala družiti s najpoznatijom američkom neradnicom i posvudušom Paris Hilton, Nicole Richie se "uozbiljila do neprepoznatljivosti". Nekad poznata po razuzdanom partijanju s bogatom nasljednicom, 28-godišnja Richie se posvetila majčinstvu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.