"Nemaš poštovanja: YouTuber se na jedan dan pretvarao da živi kao Jeffrey Dahmer

Screenshot: YouTube

YOUTUBER DuB Bridge kojeg prati više od milijun ljudi, našao se na meti kritika nakon što je objavio video u kojem se 24 sata pretvarao da živi kao serijski ubojica Jeffrey Dahmer, koji je ubio i raskomadao 17 muškaraca i dječaka.

U videu je youtuber stavio periku i naočale te rekreirao neke scene iz Netflixove serije koja je stekla veliku popularnost. Scene uključuju trenutak u kojem Dahmer u piće stavlja drogu i nudi ga svojim žrtvama. Snimao se i kako izlazi i govori ljudima da je Jeffrey, a mnogi su prepoznali kako se pretvara da je serijski ubojica.

"On je radio monstruozne stvari, ali ja iskreno vjerujem da su njega ljudi pogrešno protumačili. Imao je loše djetinjstvo i to mu je bio jedini način da zaboravi", priča youtuber. Njegovi pratitelji smatraju da je "prevršio granicu ukusa i pristojnosti".

"Nemojte me krivo shvatiti, ali postoje obitelji koje još uvijek progone ta strašna ubojstva", "Čudno je smijati se tome i zbijati šale na tu temu", "Nemate poštovanja, zločini su bili stvarni", "Ne biste se tako smijali da je ubio nekog iz vaše obitelji", "Nadam se da će ti ukinuti YouTube kanal", neki su od komentara.

Youtuber je na prozivke odgovorio da bi "trebali prestati sve shvaćati tako ozbiljno i više se smijati".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.