Ne propustite R´N´B Confusion Closing Night

VRUĆI partyji, sexy atmosfera, prepuna Piranha, veliki koncerti i nastupi stranih i domaćih DJ-a i plesnih grupa nakon ove posljednje srijede u ljetnoj rezidenciji RNB Confusion powered by Index.hr sele u kultni klub Gjuro2.

Prošlotjedni party zasigurno će ući u sve dnevnike kluba Piranha - rekordna posjećenost samo je dokaz da zadnje partyje i srijede u Piranhi nitko ne želi propustiti.

U iznimno bogatoj sezoni zabavljali smo se i plesali uz: grupu Connect, Montell Jordana, sestre Husar, londonskog MTV rezident DJ-a CLK, Chick fight natječaj u hip-hop plesu, Sandru Berković, modne revije naših Angelsica, službene Beyonce warm up partyje, MTV EMA warm up partyje i još mnoga toga.

Provjerite zašto vikend počinje srijedom uz RNB Confusion!

Zadnja srijeda prije početka zimske sezone u klubu Gjuro2 proći će u turbulentnom ritmu Dj-a Zrne i Oli Dobollija, a društvo će im praviti sarajevski br.1 Dj Riven.

Poznati sarajevski duh Riven će u srijedu 14. listopada na posljednjem partyju u klubu Piranha prezentirati putem vrućih R&B ritmova. Dj Riven je jedan od nositelja RNB Confusion zastave u Sarajevu, koja će se po prvi put zavijoriti 5. studenog u klubu Central Cafe.

Najsretnije djevojke imaju priliku osvojiti čak 50 MEMBERS VIP iskaznica koja im uz dvoje u pratnji omogućuje besplatan ulaz na sve RNB Confusion evente. Da dečki ne ostanu kratkih rukava, tu je posebna ponuda pića koja će za ovaj oproštajni party biti uistinu posebna. Zaplešite još jednom s nama u klubu Piranha i pripremite se za veliko otvorenje zimske sezone R'N'B Confusion partyja u klubu Gjuro2.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.