Narodna banka Srbije objavila fotku guvernerke. Vidite li nešto neobično?

Foto: X/Milos Tesic/ATAImages/PIXSELL

NARODNA banka Srbije objavila je na X-u fotku guvernerke Jorgovanke Tabaković povodom 12 godina njezinog rada, a koja je ubrzo postala hit na društvenim mrežama. 

"Danas je Srbija zemlja koja ima inflaciju usporedivu sa zemljama centralne Europe, stabilnu valutu, rekordan nivo deviznih rezervi, stabilan financijski sistem... Danas je Srbija zemlja koja je na pola koraka do investicijskog rejtinga", napisali su uz fotku na kojoj je guvernerka fotošopirana do neprepoznatljivosti. 

"Tko vam je ovo na fotografiji?", "Može neka preporuka za estetskog kirurga? Više ste kod njega nego na poslu", "Što je starija, to je mlađa", neki su od komentara, a dobre sprdnje nije nedostajalo. 

Inače, Jorgovanka Tabaković je zamjenica predsjednika Srpske napredne stranke, a prije osam godina Centar za istraživačko novinarstvo Srbije analizao je njezinu doktorsku disertaciju te je objavljeno da je preko 20 posto teksta u tom doktoratu preuzeto bez citiranja iz radova i knjiga izvora. Međutim provjera nikada nije pokrenuta.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.