Nakon optužbi da je ubio Bobbi Kristinu, oglasio se i Nick Gordon: "Nevin sam, imam dokaze"

Foto: Instagram

NAKON što su izašli detalji oko uzroka smrti Bobby Kristine, oglasio se i njezin zaručnik Nick Gordon koji joj je prema nekih izvorima ubrizgao "toksičnu kombinaciju lijekova" u tijelo, te ju je u nesvjesnom stanju položio u kadu punu vode.

Bobbi je šest mjeseci bila u komi prije no što je preminula, a Nicku sada slijedi suđenje za ubojstvo kćeri slavne Whitney Houston. Iako su službeni podaci još uvijek nedostupni javnosti, u medije su ipak procurile informacije iz sudskih dokumenata.

20-godišnji Nick se sada preko svojeg odvjetnika obratio javnosti u službenoj izjavi, te je poručio kako je nevin.

"Nickov život bio je prilično buran od siječnja 2015 kada je izgubio ljubav svojeg života. Nick je šest mjeseci bio uz Kristinu dok je ona bila u komi, a javno je ponižavan godinu dana. Kroz cijelo to vrijeme pokušavali su Nicka optužiti za ubojstvo iako on ima jasne dokaze da je potpuno nevin zbog smrti Bobbi Kristine. Njezina smrt bila je strašna tragedija.

Istina je da je Nick pokušao spasiti njezin život. Istina je da je Nick surađivao s policijom od dana kad se dogodila nesreća. Istina je da nitko nije volio više Bobbi Kristinu od samog Nicka", poručio je njegov odvjetnik Joe S. Hebachy.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.