Nakon odlaska iz Hrvatske glumac Amaury Nolasco iznenada ostao bez sestre

GLUMAC Amaury Nolasco, koji je bio među prijateljima Eve Longorie i Tonyja Parkera koji su zajedno sa slavnim parom krstarili Jadranom, nakon odlaska iz Hrvatske suočio se s iznenadnim gubitkom mlađe sestre. Glumac je hitno otputovao u Portoriko, gdje mu obitelj živi.

33-godišnja Deborah Nolasco umrla je uslijed iznenadnog srčanog udara kojeg je doživjela u Dječjoj bolnici San Jorge, gdje je radila kao tajnica. Sestra glumca poznatog po ulozi u seriji "Prison Break", kao dijete je bila na operaciji srca, ali tijekom posljednjih godina nije imala srčanih problema.

Brojni Nolascovi fanovi izrazili su glumcu sućut, a on im je uputio zahvalu: "Ovi izrazi sućuti znače puno meni i mojoj obitelji te još jednom podsjećaju na to koliko veliko srce naš narod ima. U ovim vremenima tuge molimo vas za malo privatnosti. Moja sestra je bila naše sunce i shrvani smo njenim preranim odlaskom".

Sućut Nolascu je putem Twittera izrazila i glumica Jennifer Morrison, koja je također bila dio holivudske ekipe na "Ladyshipu". "Srce me boli zbog Amauryja i njegove obitelji. To je tragičan gubitak. Riječi ne mogu opisati tugu zbog gubitka Debbie", napisala je Morrison.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.