Nakon dva hrvatska, Jelena Urukalo ide u pohod na bosanski reality

IAKO je jednom prilikom rekla kako je Farma njezin posljednji reality u kojemu će se pojaviti, Jelena Urukalo je pristala na još jednu uzbudljivu avanturu. Riječ je o bosanskom showu "Star Model By Dejana Rosuljaš" koji je prošli tjedan započeo na OBN televiziji. "Prva ideja je bila da dođem kao gošća i da usput prenesem svoje znanje natjecateljicama, dok je druga bila ta da se i ja sama natječem", rekla je za Index 21-godišnja Jelena.

"Kad sam radila s Bosancima uvijek sam bila zadovoljna. S njima je uvijek opušteno raditi"

"Budući da sam tek jučer saznala za show, u Sarajevo putujem sljedeći tjedan i najvjerojatnije već u utorak ulazim u njihovu kuću", dodaje Riječanka koju je fascinirao sam show, ali i Bosanci. "Prihvatila sam jer mi je fora. Mislila sam da me niti jedan show više neće moći fascinirati, ali s obzirom da je ovo neka mješavina showova u kojima sam već sudjelovala, pristala sam odmah", priznala nam je bivša farmerica koja se nada da će u showu ostati do samog kraja, 18. lipnja.

"I ja sam primijetila da Bosanci vole mene i Stoku. Oboje smo spontani pa im zato odgovaramo"

Podsjetimo, Jelena je pod zvjezdanim nebom prvi put zasjala u showu Story Super Nova Multi talents gdje je i pobijedila te u prošlogodišnjoj Farmi. Iako nije osvojila glavnu nagradu, ostala je u finalu s Rafom te je osvojila titulu "Naj farmerice". "Kada sam radila s Bosancima uvijek sam bila jako zadovoljna. Oni su smiješni i s njima je uvijek opušteno raditi", priznala nam je Jelena Urukalo koju Bosanci, baš kao i njezinog bivšeg dečka Marina Ivanovića Stoku, jako vole.

Naime, Jelena je bila pozvana u reality show Big Mama House u kojemu je pobjedu odnio Stoka. Nakon toga je on dobio i svoju emisiju na OBN-u u kojoj intervjuira razne političare, sportaše, celebrityje te sve ostale poznate osobe iz bivše Jugoslavije. "I ja sam primijetila da Bosanci vole mene i Stoku. Oboje smo spontani, a s obzirom da je njima uvijek do zajebancije mi im odgovaramo jer imamo takav način humora. Možda ih podsjećamo na njih same", priznaje Jelena koja za kraj kaže kako će joj u izolaciji najviše nedostajati obitelj, dečko i psić Kairo.

A.M.
Foto: Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.