Najpraćeniji tiktoker na svijetu se snimio s Ibrahimovićem, video postao hit

Screenshot: TikTok

NAJPRAĆENIJI tiktoker na svijetu Khaby Lame i nogometaš Zlatan Ibrahimović družili su se u Italiji.

Khaby je na svom TikTok profilu objavio snimku sa Zlatanom koju je do sada pregledalo više od milijun ljudi. Naime, on je pokušao prepasti Ibrahimovića filterom u kojem se nepoznati muškarac iznenadno pojavljuje iza njih.

"Niko ne može prepasti Zlatana", stoji u opisu snimke na TikToku.

"Predobro", "Kraljevi", "Ovaj video će sigurno imati milijune pregleda", "Super", neki su od komentara oduševljenih obožavatelja.

@khaby.lame Nobody can scare Zlatan 🥵 #learnfromkhaby #learnontiktok #ibrahimovic #zlatanibrahimovic @tiktok @tiktokcreators ♬ Lawsy Hotel - lawsy

Inače, prije nekoliko dana nogometaš je na Instagramu objavio fotku s Khabyjem. 

"Khaby, znam da me voliš", napisao je Zlatan.

Khaby Lame srušio megapopularnu tinejdžericu

Podsjećamo, Khaby je nedavno svrgnuo tiktokericu Charli D'Amelio s trona najpraćenije osobe na društvenoj platformi za razmjenu videa i postao najpraćeniji račun na TikToku.

Khaby trenutno ima 147.7 milijuna pratitelja, a na TikToku je aktivan od travnja 2021. 

22-godišnji Khaby do ožujka 2020. bio je tvornički radnik u talijanskom industrijskom gradu Chivassu. Tijekom korone izgubio je posao te se bez ikakvih prihoda vratio u roditeljski dom. Njegova obitelj se u Italiju doselila iz Senegala, a život im nije bio nimalo lagan. Otac ga je nagovarao da počne tražiti drugi posao, no Khaby se tada okušao u nečem sasvim drugom. Počeo je kreirati sadržaj za aplikaciju TikTok. 

Njegove snimke na TikToku baziraju se na često nepotrebnim takozvanim "life-hackovima", ukazujući na njihov apsurd. Mladi tiktoker pokazuje kako se isti ti zadaci mogu izvoditi na puno jednostavniji način. Primjerice, u svojim videima pokazuje kako se bananu jednostavno može oguliti umjesto da se nareže nožem. Pri tome nikada ne kaže ni jednu riječ.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.