Najpopularniji australski voditelj je Srbin koji je upravo popušio šest milijuna dolara u razvodu

Foto: Facebook

KARL STEFANOVIĆ australski je TV voditelj čiji je otac bio Srbin. Trenutačno je jedan od voditelja programa "Today" mreže Nine Network, no u javnosti se u posljednje vrijeme puno više piše o njegovim problemima sa suprugom Cassandrom Thorburn. 

Upoznao ju je 1995., a ubrzo su se vjenčali i dobili troje djece, no trenutačno je iza njih napeta parnica oko razvoda braka koja je upravo okončana, piše Daily Mail. 

U braku su bili 21 godinu, a nakon teških pregovora voditelj će dobiti 500 tisuća dolara dok će Cassandri pripasti šest milijuna dolara. Uz to, Stefanović će plaćati alimentaciju za djecu. Voditelju je to palo teško jer navodno zarađuje oko tri milijuna dolara godišnje.

Ipak, svjestan je da je sam kriv. Točku na brak, stavio je u srpnju prošle godine, a njegova supruga nije ni slutila da će je ostaviti. Otkad se od nje odselio, vodio je aktivan društveni život, dok je Cassandra brinula o djeci. U veljači, djeca su saznala da im je otac u vezi s manekenkom i dizajnericom obuće, 33-godišnjom Jasmine Yarbrough i to nakon što su u novinama vidjeli fotke na kojima se ljubi s novom djevojkom na luksuznoj jahti u Australiji.

Nad troje djece, Jacksonom (17), Avom (12) i Riverom (10), bivši supružnici dijelit će skrbništvo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.