Nagradna igra: Osvojite DVD "Nemilosrdni gadovi"

IAKO nije trijumfirao na dodjeli Zlatnih globusa, film Quentina Tarantina - "Nemilosrdni gadovi" oduševili su filmofile diljem svijeta, ali i u Hrvatskoj gdje su na vrhu najgledanijih filmova bili puna dva mjeseca. O svojoj filmskoj uspješnici progovorio je i sam redatelj Tarantino koji je otkrio kako je scenarij za film počeo pisati odmah nakon što je završio s trilerom "Jackie Brown", 1997. godine.

Osim samog filma, veliki uspjeh, ali i brojne nagrade dobili su Brad Pitt, koji je utjelovio poručnika Alda Rainea koji predvodi skupinu vojnika, američkih Židova, kojima je jedini zadatak pronalaženje i ubijanje nacista, te sporedni lik Hans Landa kojeg je utjelovio Christoph Waltz.

"Kada sam počeo pisati scenarij nisam znao tko će glumiti. Nakon što je sve bilo gotovo razmišljao sam tko bi mogao utjeloviti Alda Rainea i na pamet mi je pao samo Brad Pitt. Nije postojao drugi ili treći izbor", priznao je popularni Tarantino koji dodaje da je Christopha Waltza zamijetio na audiciji.

"Došao je na audiciju i kada je pročitao pola prve scene odmah smo znali da je on idealan za ulogu njemačkog časnika. Ili možeš čitati moju poeziju ili ne možeš, ali on može i to na tri različita jezika", priznaje Quentin Tarantino.

Index.hr, u suradnji s Continental filmom, vas i ovaj put nagrađuje, s 5 DVD-a "Nemilosrdni gadovi". Sve što trebate jest poslati mail s naznakom: "DVD - Nemilosrdni gadovi" te osobnim podacima, ime, prezime i adresa na index.nagrada@gmail.com. Najsretnije dobitnike obavijestiti ćemo mailom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.