Na Ultri partijale i domaće pjevačice. Pohvalile su se outfitima

Foto: Instagram

Održana je i druga večer Ultre, a na festival je ove godine stiglo oko 150.000 partijanera iz 140 zemalja svijeta. Festival nisu propustile ni neke domaće pjevačice. Tako su u Splitu partijale Žanamari Perčić, Andrea Šušnjara, Antonia Dora Pleško i Albina Grčić.

Dvije noći na Ultri

Žanamari (42) je na Ultri bila obje večeri te je objavila fotografije svojih outfita, kao i kratak video na kojem pleše. Mnogi su u komentarima oduševljeni njezinim modnim odabirima za festival. "Obožavam ovaj outfit", "Ultra si zgodna i outfit je bez greške", "Wow, prekrasna", samo su neki od komentara na njezinim objavama.

Pjevačica Andrea Šušnjara (37) isto je tako na svom Instagram profilu objavila fotografiju s Ultre na kojoj nosi rozu haljinu.

Albina Grčić na Instagram storyju objavila je fotografiju s festivala. Nosila je bijele hlače i šareni crop top, a kosu je svezala u dugačku pletenicu.

Antonia Dora Pleško (26) isto je tako objavila nekoliko priča na Instagramu gdje je pokazala svoj outfit te video na kojem pjeva i pleše. Antonia se odlučila za crnu haljinu.

Večeras se održava i zadnja večer Ultre, nakon čega će se zabava na tri dana preseliti na Brač, Hvar i Vis.

Sve o drugoj večeri Ultre pronađite ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.