Muž pjevačice Pink progovorio o njenoj borbi s koronom: "Virus je napao pluća"

Foto: Instagram

CAREY HART, suprug pjevačice Pink (40), ispričao je više detalja o borbi s koronavirusom, nakon što su Pink i njihov trogodišnji sin Jameson doznali da su pozitivni. 

Pink je na Instagramu 3. travnja otkrila kako su njih dvoje pozitivni na koronavirus. Hart je kazao kako Jamesonova borba s ovom bolešću dokazuje kako nema imunih na koronavirus. 

"Bilo je napeto. Oboje su se razboljeli. Moj sin je imao gore simptome, što je pobilo cijelu teoriju da ovo pogađa samo starije ljude. I moja je žena bila prilično loše. Ima astmu. Koronavirus je napao pluća i prsa. Teško je disala", kazao je Hart gostujući u Jason Ellis Showu. 

"Pink je postala zaista nervozna nakon što je vidjela kako se brzo širi koronavirus, smatra se ugroženom zbog svog stanja s astmom. Nismo nigdje izlazili, bili smo u potpunoj izolaciji. Živimo u malom gradu i nismo željeli da se netko slučajno zarazi ovim virusom. Samo smo otišli do liječnika i pedijatra", kazao je Carey. 

Pink je na svom Instagramu 3. travnja kritizirala saveznu vladu što nije učinila testove dostupnima. 

"Ljudi moraju znati da bolest utječe na mlade i stare, zdrave i nezdrave, bogate i siromašne. Moramo napraviti testiranje besplatnim i široko dostupnim kako bismo zaštitili svoju djecu, naše obitelji, prijatelje i naše zajednice", napisala je. 

Također je donirala 500 tisuća dolara za hitni fond Sveučilišne bolnice u Philadelphiji u znak sjećanja na majku koja je ondje radila 18 godina. Donirala je isti iznos i za krizni fond gradonačelnika grada Los Angelesa za hitne slučajeve covida-19.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.