Mischa Burton sinoć lutala L.A.-om nenašminkana i dezorijentirana

MLADA glumica Mischa Burton krenula je, čini se, stopama svoje vršnjakinje Lindsay Lohan. Sinoć je snimljena u kasnonoćnoj kupnji na Sunset Boulevardu u Hollywoodu. Bez šminke, sama i dezorijentirana, Mischa je odavala dojam da njezini problemi s lijekovima, marihuanom i alkoholom još nisu završeni.

Joint, cigareta i alkohol

Nekad je Mischa bila poznata po svom talentu i istančanom modnom ukusu, ali posljednje se vrijeme ističe isključivo po svom devijantnom ponašanju. Često joj društvo prate joint, cigareta ili pak čašica. Prije dvije godine glumica je i uhićena zbog vožnje u alkoholiziranom stanju. Osim u alkoholu, te večeri je uživala i u marihuani.

Previše tabelta i celulita

Nakon tog ispada, glumica je završila u rehabilitacijskom centru na prisilnom psihijatrijskom promatranju, nakon što je uzela previše tabeta protiv bolova. Tada je preplašena sama nazvala policajce koji su je odvezli u kliniku. Osim problema s ovisnosti, glumica ima i benignijih problema. Naime, priče o njezinom celulitu ne prestaju. Glumica se, ponosna na svoje tijelo, nedavno skinula za Cosmopolitan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.