Mirna Berend lekciju nije naučila: I dalje smatram da su voditeljice poluprostitutke!

HOĆE li ova izjava Mirnu Berend, baš kao što je slična Simonu Gotovac, vratiti među "živa lica" koja svakodnevno pune stupce trač rubrika ili će nekadašnjoj voditeljici trud (još jednom) biti uzaludan? Saznat ćemo uskoro, jer Nova TV upravo zaboravljenu Berendicu večeras vraća na male ekrane. I to u ulozi komentatorice u dnevnoj lifestyle (?) emisiji In Magazin za koju se među kuloarima već neko vrijeme šuška kako je, zbog poraznih statistika gledanosti, pred ukidanjem. Tako bi Mirna, navodno svakodnevno, pred kamerama Nove TV trebala komentirati dnevna zbivanja, tračeve i lokalne skandale.

"Svaki se put iznenadim pozivu s televizije, s obzirom na to da sam posljednjih devet godina samo dva puta bila na malim ekranima. Iznenađena sam i svakog dana što ne radim svoj posao. Ova mi se uloga komentatorice svidjela, jer općenito mi se sviđa sve vezano uz moj posao i grozno mi je što ga ne radim", izjadala se Mirna novinaru Slobodne Dalmacije i dodala da, iako je voditeljski posao prestala raditi mimo svoje volje, nije dopustila da je to dotuče. Međutim, kako je sama rekla, i dalje stoji pri svojoj izjavi otprije nekoliko godina, kada je uprla prstom u svoje tadašnje kolegice i prozvala ih poluprostitutkama.

"Ovo je vrijeme licemjerja, a ja svoj križ ponosno nosim"

"Cijenim prostitutku, jer ona prodaje svoje tijelo za novac od kojega poslije kupuje hranu za dijete. S druge strane, poluprostitutka je osoba koja za šminkicu, parfem ili nešto slično pruža seksualne usluge raznim tajkunčićima, urednicima i sličnima koji je svlače i oblače...", Mirna i dalje inzistira na "iznošenju istine" koja vlada na hodnicima (i uredima) naših televizijskih kuća.


"Ovo je vrijeme licemjerja, no ja svoj križ ponosno nosim. Nikada nisam privatnu vezu prodavala novinama niti ikada prva zvala medije zbog bilo čega. Radije izlazim sa svojim prijateljima i dragim ljudima. Možda taj moj pristup nije pametan, no ja sam ono što jesam", smatra, te danas, kao izrađivačica nakita, radije sjedi doma i čita knjigu nego obilazi evente, koje će, uzgred rečeno, komentirati.

Tako je Nova TV od danas bogatija za još jedno (televizijsko) lice dugog jezika, a nekadašnjem zaštitnom licu emisija “Lijepom našom”, “Par excellence”, “Dan iz snova” i kviza “Ona ili on” ostaje da se dokaže humorom, britkim zapažanjem i elokventnošću, nasuprot, iz tko zna kojeg razloga, dosadašnjim upiranjem prsta u "ni krive, ni dužne" i izazivanja panike i skandala (ne)promišljenim izjavama.

V.V.
Foto: Index
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.