Miriam priželjkuje duel s Blaženkom: Ja bih je isprašila!

Foto: Press Nova TV

PROŠLOTJEDNA gazdarica Miriam priznala je kako je početak novog tjedna dočekala, iznenađujuće, vrlo pozitivno.

„Obično bi u ovo doba bila nekako nervozna, razmišljala bih puno, a sad sam nekako opuštena“.

Kako kaže, to što je bila gazdarica, uvelike joj je pomoglo jer je sada vidjela stvari iz neke druge perspektive i napominje kako je imala prilike više posmatrati ljude, a ono što je vidjela, kaže, nije joj se svidjelo.

„Jako su me razočarali dečki, za koje bih prije tjedan dana dala ruku u vatru. Mislila sam da me podržavaju, a sad mi je bliža Anna nego dečki. Vidim da ona i nije tako loša kao što sam mislila, samo se borila protiv svih.“ kazala je Miriam i zaključila: „Na dečke se ne možemo osloniti. Oni kao da su odlučili: izbacit ćemo sve cure i mi ćemo ostati ovdje skupa“.

Napominje i kako se sada najviše treba paziti Ivice, Ivana i Blaženke.

„Blaženka tu razvija neke igre. Reći ću iskreno, ja bi voljela da je Blaženka sluškinja i da mene izazove u duel, ja bih je isprašila. Ja se vidim u zadnjoj četvorki. Pokušat ću biti do zadnjeg tjedna!“ iskreno će Miriam.

Nakon što je Anamarija napustila farmu, u kući, po Anninim riječima, i nije tako veselo kao kada je bila tu.

„Nedostajat će mi njezin osmjeh, njezine ludosti koje je izvodila, pa ustvari, cijela ona će mi nedostajati ovdje na farmi. Kakva god da je bila, svi smo se uz nju smijali“, kazala je Anna i istaknukla kako zapravo nije Anamarija bila ta koja je unosila nemir, već su pojedini farmeri stvarali nemir.

„Svakako će me držati njezin duh ovdje i moj cilj, ono što sam obećala svojoj obiteljii farmerima“, dodaje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.