Milan Popović najavio još tužbi protiv Severine

 Foto: Instagram/RTL

NAKON što je Severinin menadžer izjavio da je Milan Popović "izgubio više od 35 postupaka koje je podigao protiv Severine i njezinih bližnjih", oglasio se i sam Popović putem priopćenja za medije te najavio da će postupaka biti još.

"Netočna je informacija da je Milan Popović pokrenuo preko 35 postupaka protiv Severine Kojić i njenih bližnjih, kao i informacija da je u tim navodnim postupcima isti poražen od strane Severininih odvjetnika", stoji u priopćenju.

Popović smatra da Petrović takve informacije iznosi u medije samo da bi mu "nanio štetu ugledu i časti te ga u javnosti prikazao kao osobu koja se bezrazložno i neosnovano bavi oibjesnim parničenjem".

"Svi postupci koji su do sada pokrenuti protiv Severine i njenih bližnjih, a kojih je bilo u manjem broju od onoga koji navodi Tomislav Petrović, pokrenuti su isključivo radi zaštite prava i dobrobiti zajedničkog djeteta te u cilju ostvarivanja svih roditeljskih prava koja Popoviću kao ocu pripadaju", stoji dalje u priopćenju.

"Popović nema potrebu opravdavati se za sudske postupke koje je pokrenuo, već naprotiv, ističemo da će tih postupaka biti još i to sve dok Severina ne prihvati činjenicu da se roditeljska skrb nad djetetom ima izvršavati dogovorno i sporazumno, te da dijete u jednakoj mjeri ima pravo na ljubav, pažnju i brigu kako majke tako i oca", zaključak je priopćenja.

Zbog slične izjave Popović je nedavno podigao tužbu protiv Tomice Petrovića putem koje od njega traži 4000 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.