Mila Elegović u zagrljaju plesača Marka Hercega

Foto: Ivan Balić Cobra/Press

NOVI singl glumice Mile Elegović ‘Hej ti, hej ja’ s kojim se priprema u petak zasjati na pozornici Zagrebačkog festivala, privukao je pažnju publike.

Mila se pokazala u jednom drugačijem, nježnijem izdanju. Riječ je o baladi čija je glavna nit vodilja, ljubav. Mila je pjesmu, za koju je sama napisala tekst, posvetila svima koji vole do kraja kao i onima koji ostaju zajedno usprkos svemu i nikad, ali baš nikad ne odustaju.

Priču koja nosi naziv "Hej ti, hej ja" Mila je snimila i spot u suradnji s Denisom Lepurom i Markom Stanićem. Za potrebe snimanja poznata se glumica našla u zagrljaju profesionalnog plesača Marka Hercega koji je nastupao i u "Plesu sa zvijezdama".



"Snimanje video spota prošlo je odlično. Sve se uklopilo u moju viziju spota, baš onako kako sam i zamislila, od ambijenta, radnje.. Ova pjesma nosi poruku vjernosti da ostanemo s onima koje volimo bez obzira na sve okolnosti. Drago mi je da se u spotu pojavljuje Marko Herceg, koji je svoj posao odradio vrlo profesionalno", otkrila je Mila.

Pogledajte i novi spot.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.