Midikenn nogirao problematičnu Malinu Grahek

MANEKENSKA agencija s dugim stažom i velikim ugledom među Hrvatima i u svijetu iz svojih redova izbacila je problematičnu manekenku Malinu Grahek. Iako iz Midikenna tvrde da je Malina, osim s njima, radila i s Tihanom Harapin Zalepugin, odnosno "sjedila na dvije stolice", otkazivanje suradnje lijepoj Hrvatici nakon niza skandala samo potvrđuje pravilo da Hrvati vole mirne, povučene i skandalima nesklone djevojke.

Malina se, podsjetimo, pred narodnjačkim klubom Ludnica potukla sa suparnicom i kolegicom Anteom Kodžoman, što su popratili svi hrvatski mediji. Sumnja se da je sukob izbio zbog Josipa Šelendića, trenutnog Malininog dečka i oca njezinog nerođenog djeteta. Tek se zna da je sukobu kumovao alkohol.

Međutim, samo nekoliko dana nakon sukoba pred Ludnicom objavljena je priča da je Šelendić, nakon burne svađe, Malinu izbacio iz svoje obiteljske kuće u kojoj ona odnedavno živi, te da ju je primio natrag tek nakon što mu je priznala da je trudna. Šelendić je priču demantirao i najavio skoro vjenčanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.