Marko Lasić Nered: Dobit ću sina!

MARKO LASIĆ NERED i njegova supruga Jelena Lasić u rujnu ove godine postat će roditelji dječaka, otkrio nam je popularni reper. "Bio sam presretan kada sam saznao da ću postati otac. Nisam se niti na tren prestrašio, sve je bilo spontano i mogu reći da je to nešto najljepše što mi se u životu dogodilo", rekao nam je Nered koji je lijepo vrijeme danas iskoristio za šetnju sa suprugom Jelenom.

"Bilo mi je svejedno je li curica ili dečko"

Iako su prvo mislili da Jelena čeka djevojčicu, ultrazvuk je ubrzo pokazao da će dobiti dječaka. "Bilo mi je svejedno je li curica ili dečko. Mislim da nema veće razlike osim što ću se sada moći igrati s klincem, neću morati kupovati barbike", rekao je Marko.

Hoće li njegov sin biti glazbenik kao on, glumac ili pak sportaš, rano je reći, a kako kaže Nered, vrijeme će pokazati koji talent skriva. "Ne mislim mu nametati ništa, već će se vidjeti s godinama za što je talentiran. Znam samo da ću ga podržavati u svemu", tvrdi budući otac.

"Planiram biti na porođaju, ali s one strane gdje je Jelena, tako da sam porođaj neću gledati"


Iako je supruga Jelena prva tri mjeseca imala problema s mučninama i povraćanjem, Nered nam je otkrio da joj se sada ponovno vratila energija i da se osjeća odlično. "Planiram biti na porođaju, ali s one strane gdje je Jelena, tako da sam porođaj neću gledati", dodaje reper koji je u cijeloj zbrci oko rođenja djeteta pronašao vremena i za posao.

Naime, ekološki osviješteni Lasić trenutno se bavi posljednjim pripremama za Green City Project, event koji će se održati sljedeće subote, 24. travnja u sklopu Dana planeta Zemlje, kada će se na Kvaternikovu trgu okupiti deset najeminentnijih hrvatskih grafitera koji će oslikavati platna na temu Green City Projecta te će na svoj osebujan način dati pečat ovom projektu.

U sklopu Green City Projecta održat će se još tri eventa - Dan zaštite prirode na Zrinjevcu 22. svibnja, Green city Football Jam na Jarunu 29. svibnja i Dan očuvanja okoliša koji će se održati na zagrebačkom Bundeku 5. lipnja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.