Marko Grubnić prometnu gužvu izbjegava prometnim prekršajima

MARKU GRUBNIĆU i njegovom ogromnom terencu podnevna prometna gužva u gradu ne predstavlja problem. Zašto? Zato što on voli nepropisno parkirati. Tako su ga i danas fotografi zatekli u Amruševoj kako hita k Elfsima koji ondje otvaraju svoj prvi dućan; upalio je sva četiri, izvadio Gucci torbu iz gepeka i odmaglio, ostavivši automobil nasred ceste, da i dalje mirno zakrčuje promet.

Od mačka do tigra

A osim prometnim ekscesima, Marko se ovih dana našao u središtu skandala kada je fizički nasrnuo na Bijele udovice, kojima je bio gost u emisiji, te potom demonstrativno napustio emisiju - a sve zbog mobitela, na koji je Marko jako osjetljiv. Osjetljivi Modni mačak tu nam je situaciju i prepričao, naglašavajući da se on, kad treba, lako iz mačka pretvara u tigra.

Fizički obračun s Bijelim udovicama

"Jedan od njih, ne znam točno koji, mi je u jednom trenutku uzeo mobitel, na što sam ja jako osjetljiv. Nije mi ga htio vratiti pa sam ih ga ja pokušao silom oduzeti. Došlo je do naguravanja i jedan od njih je završio na podu", potvrdio nam je. "Jako sam osjetljiv kad su moje osobne stvari u pitanju, a mobitel je svako jedna od njih. To je valjda razumljivo", nastavio je. "Kad se takvo što dogodi više nisam mačak, pretvaram se u tigra. Oni su mene zvali u goste i trebaju se ponašati prema meni kao prema zvijezdi, a ne kao prema svojem prijatelju, jer mi nismo prijatelji".

Udovice: Bez pristojnosti i imalo poštovanja

A Udovicama, izgleda, ni darovi koje im je Marko donio došavši im u posjet, nisu bili dovoljan razlog da se prema zvijezdi i najzaposlenijem modnom stilistu u Hrvata obraćaju pristojno i s poštovanjem, što je Grubnića jako razljutilo. "Maltretirali su me s mobitelom ispred pet upaljenih kamera. To stvarno nije u redu", požalio nam se Marko, i ispričao nam da je do scene s mobitelom sve bilo u savršenom redu. Razgovarali su o poslu, Nevenu Ciganoviću i detaljima iz Markovog privatnog života. Marko je nakon incidenta demonstrativno napustio snimanje i sada čeka ispriku humorističnog dvojca Nove TV.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.