Marina Perazić ponovno se hvali: Vlado Georgiev je vrlo dobar ljubavnik

NAKON što se pohvalila da je bila u vezi s Momčilom Bajagićem - Bajagom te da je njegova pjesma "Kad hodaš" posvećena upravo njoj, brbljava Marina Perazić podijelila je s ostatkom javnosti kakve seksualne sposobnosti ima pjevač Vlado Georgiev. Naime, igrajući bocu istine u srpskoj Farmi, pjevačica Maja Nikolić, očito jako dobro informirana, upitala je Marinu kakav je Georgiev ljubavnik te koju bi mu ocjenu dala.

Bez imalo susprezanja, Marina je kroz zagonetni smiješak izjavila da je on "vrlo dobar ljubavnik", a ocijenila ga je sa solidnom četvorkom, prenosi Kurir. To je iznenadilo sve farmere jer se nitko nije nadao da će hrvatska pjevačica odgovoriti na postavljeno pitanje. Ipak, da joj nije problem hvaliti se s takvim stvarima Marina je već dokazala, a s obzirom da su se odnosi između nje i ostalih farmera u posljednje vrijeme poboljšali, čini se kako bi Marinu mogli gledati još dva mjeseca, a uz to saznati još pokoje ime s estrade koje je posjetilo Marinin krevet.

Kad je riječ o Bajagi, Marina je otkrila da su bili u ljubavnoj vezi dok je on još bio "druga gitara Riblje čorbe i imao hrpu para". Tih zlatnih dana i Marina je bila velika zvijezda sa svojim bendom "Denis & Denis". Ipak, iako je izjavila da je hit "Kad hodaš" posvećena upravo njoj, Bajaga je demantirao te navode, ali ljubavnu vezu s bivšom zvijezdom nije htio komentirati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.