Maju Šuput očekuje posebna noć: "Nikad nisam pjevala na ovakvom vjenčanju"

Foto: Instagram

SUBOTNJA večer u tjednu Maje Šuput uvijek je rezervirana za gažu na svadbi. Ipak, večerašnje veselje je posebno i drugačije od stotina svadbi koje je do sada odradila.

Naime, Maja se na Instagramu pohvalila kako večeras po prvi put pjeva na gay vjenčanju, i to mladencima koje jako cijeni i poznaje godinama.

 ''Nakon stotina svadbi na kojima sam pjevala, večeras po prvi put imam čast pjevati na gay vjenčanju. Jako sam ponosna što sam dio ove velike ljubavne priče. Ovaj par je dokaz da ljubav doista nema granica. Poznajem ih godinama i moram priznati da dugo nisam vidjela toliko ljubavi i međusobnog poštovanja. Kada ste im u blizini možete osjetiti nevjerojatnu energiju i kemiju između njih i svima je jasno da večerašnji zavjeti neće biti samo prazne riječi, nego da će oni ostati zajedno u ljubavi do kraja života. Njihova veza nije samo ljubav - to je odnos pun prijateljstva i odanosti. Moje je srce na mjestu jer je ljubav ponovno pobijedila'', napisala je Maja u opisu fotografije.

Odmah nakon objave uslijedile su tisuće lajkova Majinih obožavatelja, a Marko Grubnić je prvi komentirao fotografiju - srčekima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.