Madonnin dečko Jesus Luz: Osjećam se kao da sam u braku!

MADONNIN dečko Jesus Luz izjavio je kako se osjeća kao oženjen muškarac s obitelji. Brazilski model je u vezi s Madonnom otprilike 15 mjeseci i očito se potpuno udomaćio i u njezinu i u životu njenih četvero djece.

Zgodni 23-godišnji maneken rekao je brazilskom Vougeu: "Osjećam se kao oženjen čovjek s obitelji. To mi uopće nije neobično, moj otac je u mojim godinama bio oženjen. Moja majka mene je rodila s 15 godina". U istom je intervjuu Jesus Luz priznao da ponekad postane ljubomoran zbog silne pažnje koju Madonna uživa. No, čini se da on nije jedina ljubomorna polovica u vezi.

Navodno je 51-godišnja Madonna zabranila svome mlađahnome dečku da se druži s poznatom partijanericom Lindsay Lohan u jednom francuskom klubu u Parizu. Lohan je nazvala u klub i pokušala dogovoriti druženje s Jesusom Luzom. Znala je da je on te večeri domaćin Aliciji Keys i Swizzu Beatzu. No, kad su to čuli Madonnini ljudi, blokirali su taj dogovor. Jesusu nije želio protestirati i uzrujati Madonnu, pa je samo odradio svoj posao, a Lindsay se te noći morala zabaviti drugdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.