Madonna plesala u krilu manekenu koji nije Jesus Luz

MADONNA je svoj večernji izlazak začinila s malo akcije i tako usrećila manekena Adama Senna. Na privatnoj zabavi fotografa poznatih i slavnih Toma Munroa, pjevačica s dovoljno godina da se polako počne spremati u penziju pokazala je kako je još uvijek vatrena kao i na početku karijere.

Žena koja i inače voli "mlado meso" na zabavi se zbližila s muškim modelom. Zajedno su sjeli u VIP zonu kada je 51-godišnja pjevačica odlučila manekenu priuštiti privatni nastup. "U jednom trenutku ustala je i počela plesati, on ju je hvatao i dirao po guzi. Prišla mu je bliže i počela mu plesati u krilu. Adam je izgledao kao najsretniji frajer na svijetu", ispričao je jedan očevidac.

I dok Madonna svome dečku Jesusu Luzu brani partijanje s drugim ženama dok nje nema, pravila očito nisu ista kada je ona sama u pitanju. Jesusu je morao "otpiliti" molbu Lindsay Lohan da mu se pridruži na zabavi u noćnom klubu u Parizu, ali Madonna pokazuje da je ipak ona šefica u vezi i da si može priuštiti flert sa strane.   

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.