Ljubomorni Romano potpuno poludio na Marinu: "Puši kurac i ti i Fabio!"

Screenshot: RTL

ROMANO nerijetko ima ljubomorne ispade u Big Brotheru, najčešće potanknute alkoholom. Jučerašnja napeta atmosfera u emisiji uživo zapalila je njegov ionako kratak fitilj tako da je u jednom trenutku potpuno pobijesnio.

Ono što je bilo previše za njega je to što se Fabio usudio pričati s Marinom. "Puši kurac i ti i Fabio i ona pička tamo", nije štedio na rječniku Romano nakon što je saznao da je njegova Marina razgovarala s manekenom. Prostački monolog nastavio je i do spavaće sobe.

"Maknuo se od svih nas jer su sad njih dvoje u toj nekoj vezi, priči. Definitivno je ljubomoran, pogotovo kad malo popije. Onda ne smiješ ni slučajno prići Marini jer si odmah njegov neprijatelj", objasnio je u Ispovjedaonici Kocka njegovo ponašanje.

Uznemireni Kralj u spavaćoj sobi pokušao je uvjeriti Marinu da ne smije pričati s "redikulom" Fabiom, a osim očite ljubomore, ima i druge razloge za to: "Popio je dva gemišta i opio se, pije namjerno zato da mi nemamo šta popit, koji ulije u čašu, koji prolije čašu, koji je zadnji put prolio crno vino... A ti pričaš s njim."

Marina ga je pokušala smiriti uvjeravanjem da razgovor s Fabiom nije bio ništa ozbiljno, a je li joj to uspjelo, pogledajte OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.